Zoek
Sluit dit zoekvak.

Even voorstellen

Picture of Petra
Petra
Auteur van dit artikel
Inhoud

Welkom op mijn blog,

Ik ben Petra, een veertiger samenwonend met Jan. Ik heb een passie voor reizen, yoga, gezonde voeding, wandelen en fietsen. Een aantal jaren geleden ben ik met yoga en meditatie in aanraking gekomen en dat heeft mijn leven volledig veranderd. Ik kreeg rust in mijn hoofd, rust in mijn lijf en had uiteindelijk het lef om mijn hart te volgen en voor langere tijd op reis te gaan. Het werd een onvergetelijk avontuur en onderweg heb ik veel over mezelf en de wereld geleerd. Reizen heeft me geleerd te relativeren, om dankbaar te zijn voor kleine dingen en zoveel mogelijk te genieten van elk moment. Ook besef ik nu nóg meer hoe kwetsbaar onze aarde is en hoe belangrijk het is om duurzamer te leven.

Tijdens mijn reis heb ik het plezier in schrijven en fotograferen teruggevonden en dat is de hoofdreden waarom ik mijn persoonlijke blog Mayura lifestyle ben gestart. Je vindt hier informatie en inspiratie over reizen, gezonde voeding, yoga en alles wat me bezighoudt.

Wat betekent Mayura?

Mayura is een woord uit de oude Indiase taal Sanskriet en betekent pauw. De pauw is de nationale vogel van India en wordt beschouwd als heilig. In veel culturen staat de pauw symbool voor schoonheid, vernieuwing, groei, zelfliefde en trots. Ik vind de pauw een prachtige vogel die voor mij symbool staat voor loslaten, verandering en vernieuwing. Dit symbool past bij de nieuwe fase in mijn leven.

Veel lees- en kijkplezier!

Lieve groet,
Petra

Mischien vindt je deze artikelen ook leuk:
Deel op facebook
Deel op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe artikelen
Reizen
Ontdek Pokhara: de leukste stad van Nepal

Pokhara is een van mijn favoriete plekken in Nepal. Dit stadje ligt aan de voet van het indrukwekkende Annapurnagebergte en is de ideale uitvalsbasis voor een wandeltrektocht door de Himalaya

Geen artikelen meer

Cookies !

Deze website maakt gebruik van functionele cookies die een goede werking van deze website garanderen. verdere informatie hierover kunt u vinden op de privacy pagina.